13 Şubat 2019 Çarşamba

Tam1Fest “KONYA”

25/26/27/28 Nisan 2019 tarihleri arasında Konya’da bir ilki gerçekleştirecek uzun soluklu festival olmaya hazırlanan Tam1Fest “KONYA” ses getirecek kadrosu, eğlenceli aktiviteleri ve doğa dostu olmayı hedefliyor. 

Öğrenci dostu olan festivalimizde öğrencilere büyük kampanyaları ve çekilişleri ile anlam kazanacak. Geleneksel olma yolunda ilerlediğimiz festivalimizdeki vizyonumuz öğrenci, doğa ve patili dostlarımıza destek ve eğlence niteliği taşımaktadır. Bu festivale alınan her bilet doğaya ; Ağaç Sokak hayvanlarına ; Mama Öğrenci dostlarımıza ; Mutluluk ve eğlence olarak geri dönecektir.

Detaylı programın çok yakında açıklanacağı festivalde sizde yerinizi alın !

Bilet Fiyatları:

Kombine (4 Gün) - 102.00 TL
Tek Günlük Bilet - 62.00 TL

Mekan: Grand Hotel Konya Sancak, Yeni İstanbul Cd. No:231 SELÇUKLU / Konya

Not: 
- Etkinlik düzeni ayaktadır.
- Belirtilen saat kapı açılış saatidir.
- Organizasyon firması etkinlik için uygun görmediği kişileri, bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.
- Kombine bilet 25-26-27-28 Nisan 2019 Tarihleri arasında festival alanına giriş ve etkinliklere katılım hakkı sağlar.
- Günlük bilet seçilen herhangi bir günde yalnızca bir kereye mahsus olarak festival alanına giriş ve etkinliklere katılım hakkı sağlar.
- Festival biletlerinin iade edilmesi veya festival biletlerinde değişiklik yapılması mümkün değildir.
- Organizatör, festival bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkına sahiptir.
- Festival biletinin kaybolması veya çalınması, alıcı sorumluluğundadır. Çalınan ya da kaybolan biletin yenisiyle değiştirilmesi veya para iadesi mümkün değildir.
- Festival alanına profesyonel ses ve görüntü kaydı yapan cihazlar, içecekler, cam, plastik şişe, teneke, havai fişek, yanıcı parlayıcı her türlü nesne (parfüm, böcek ilacı vb.), silah veya keskin nesneler getirmek yasaktır. Ayrıca yanınızda getirmeyi planladığınız tek ve/veya sigara paketleri festival alanına alınmayacak olup güvenlikler tarafından toplanacaktır.
- Festival biletini satın alanlar, festival konserlerinin görüntü ve/veya ses kaydından alıntı yapamaz, bu konserlerin ve sanatçıların görüntülerini içeren görsel ve/veya işitsel kayıtları kaydedemez, ses ve görüntü taşıyıcılara ve/veya fonogramlara kayıt ederek çoğaltamaz ve yayımlayamaz ve umuma dağıtamaz, TV kanallarında, internet mecrasında ve GSM operatörleri kanalıyla yayınlanamaz.
- Festival alanında ateş yakmak kesinlikle yasaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder