11 Ocak 2019 Cuma

DasDas

DasDas yalnızca bir sahne, konser salonu ya da restoran değil; sahne ve mutfak sanatlarını aynı çatıda harmanlayan fonksiyonel bir sosyal yaşam alanıdır.

DasDas,
Bir sahneden fazlası.
Farklı disiplinlerin kaynaşma noktası.
Yenilikçi ve yaratıcı. Kolektif bir kafa yapısı.
DasDas ,
Zamanın akışı.
Bu şehrin, tam bu zamanın kültürel nabzı.
DasDas ,
Hepsinden fazlası
İyi hissettiren deneyimlerin keşif alanı.

DasDas yepyeni kültürel deneyimler katmak ve benzer zevklerdeki insanları bir araya getirerek, hayatınıza lezzet katacak en güzel karışımları yaratmak için var. Kültür ve eğlenceyi üreten & paylaşan komünite içinde DasDas hayata keyif ve ilham katan deneyimler sunar.

DasDas Müzik; dans, coşku, konser demek.
Haftanın tam altı günü rock, caz ve bağımsız müziğin önde gelen isimlerini performans sahnesinde ağırlayan Dasdas; belirli müzik türlerine ayrılmış günlerin yanı sıra, düzenli sahne alan gruplar ve sevilen isimlere özel hazırladığı projelerle İstanbul gece hayatını renk katıyor.

DasDas Sahne; sanat, eğlence, oyun demek.
DasDas Sahne’de modern, klasik uyarlamalar, deneyimli isimlerin yer aldığı birbirinden keyifli oyunlar ve stand up gösterileri sezon boyunca seyirciyle buluşuyor. Ayrıca DasDas, prodüksiyonunu üstlendiği oyunların yanı sıra; konuk oyunlara, alternatif tiyatrolara, güncel sahne sanatlarına ve hafta sonları sahnelenecek çocuk oyunlarına ev sahipliği yapıyor.

DasDas Atölye; keşfetmek, üretmek, paylaşmak demek.
DasDas Atölye’de çocuk, genç ve yetişkin her yaştan insan; kendini özgürce ifade edebileceği resim, müzik, dans, edebiyat atölyeleriyle sanatın her alanından faydalanarak, hem eğleneceği hem de kendini adım adım keşfedebileceği yeni ve keyifli bir yolculuğa çıkıyor. Bunun yanı sıra DasDas, çeşitli söyleşilere, seminerlere, imza günlerine de ev sahipliği yapıyor.

DasDas Mutfak; keyif, lezzet, samimiyet demek.
DasDas’ın zengin mutfağı günün her saati misafirlerini gülümsetecek lezzetler yaratıyor. Her damağa hitap eden sağlıklı ve doyurucu sunumlar, DasDas masasında buluşuyor. Sabahları kahvaltıya eşlik eden enfes kahvelerden, günün yorgunluğunu atmak için özenle hazırlanmış kokteyllere, DasDas Mutfak’ta günün her anı lezzete ulaşmak mümkün.

DasDas Adres : Ataşehir Atatürk Mahallesi, Metropol İstanbul, Ataşehir Blv., 34758 Ataşehir/İstanbul

info@dasdas.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder