10 Ocak 2019 Perşembe

İstanbul Avrupa Yakası’nda Yer Alan Şehir Tiyatroları Sahneleri


1- Harbiye Muhsin Ertuğrul Sahnesi

Anadolu Yakası için Haldun Taner Sahnesi neyse Avrupa Yakası için de Muhsin Ertuğrul sahnesi odur. 598 kişilik kapasitesi ile pek çok etkinliği de kendi bünyesinde ağırlayan Muhsin Ertuğrul Sahnesi’ne ulaşmak oldukça kolay. Cemal Reşit Rey ve Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nın hemen yanında kalan Muhsin Ertuğrul Sahnesi’ne, Taksim ve Mecidiyeköy arasında yer alan otobüslerle ulaşım sağlamak mümkündür. Ayrıca Metro ve Anadolu Yakası’ndan gelecekler için de Marmaray doğru bir tercih olacaktır.


2- Fatih Reşat Nuri Sahnesi

Ulaşımı kolay olan sahnelerden biri de Reşat Nuri Sahnesi. Tarihi Bozdoğan Su Kemeri'nin hemen yanında olan Reşat Nuri Sahnesi, 336 kişilik kapasitesi ile faaliyet göstermektedir. İETT otobüsleri ile sahneye ulaşmak oldukça kolay. Gidenlere ve gidecek olanlara şimdiden iyi seyirler dileriz.

3- Kâğıthane Sadabad Sahnesi

Avrupa Yakası’nın en yüksek kapasiteli sahnelerinden olan Sadabad Sahnesi, 601 kişilik kapasitesi ile faaliyet göstermektedir. Sahneye İETT otobüsleri ulaşmanız mümkündür. Kağıthane’de aynı zamanda Küçük Kemal Çocuk Sahnesi’de bulunmaktadır. Çocuklar için tiyatronun iyi bir hafta sonu tatili olacağını düşünüyorsanız Kağıthane sizin için iyi bir tercih olabilir.

4- Gaziosmanpaşa Sahnesi

Gaziosmanpaşa’da yer alan 281 kişilik kapasitesi olan salona İETT otobüsleri ile ulaşabilirsiniz. Sahne aynı zamanda Ferih Egemen Çocuk Sahnesi yer almaktadır. Çocuk sahnesinin ise 260 kişilik kapasitesi vardır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder